当前位置:首页 >> >>

2010年考研英语二真题


Directions: Read the following text. Choose the best word(s)for each numbered blank and mark A,B,C or D on ANSWER SHEET1.(10 points) The outbreak of swine flu that was first deteccted in Mexico was declared a global epidemic on june 11,2009. It is the first wotldwide cpidemic__1__by the World Health Organization in41years. The heightened alert __2__an emergency meeting with flu experts in Geneva that assembled after a sharp pise in cases in Australia.and rising __3__in Britain ,japan,Chile and elsewhere. Bur the epiemic is “__4__”in severity. According to Margaret Chan. The organization’s director general,__5__the overwhelming majorty of patients experiencing only mild symptoms and full recovery. Often in the__6__of any medical treatment. The ourbreak came to gobal__7__in lafe April2009.when Mexican authorities noted an unusually latge number of hospitalizations and deaths__8__ healthy adults. As much ofMexico City Shut down at the height of a panic,cases began to__9__in New York City.the southwestem United States and atound the world. In the United States, new cases seemed to fade__10__warmer weather arrived.But in late September 2009,officials reported there was__11__flu activity in almost every state and that virtually all the__12__tested are the new swine flu. Also known as(A)H1N1,not seasonal flu.In the U.S.,It has__13__more than one million people,and caused mone than 600 deaths and more than 6,000 hospitalizations. Federal health officials ___14___ Tamiflu for children from the national stockpile and began __15__ orders from the atates for the new swine flu vaccine.The new vaccine,which is different from the annual flu vaccine,is__16__ ahead of expectations.More than three million doses were to be made available in early October 2009,though most of those __17__doses were of the FluMist nasal spray type,which is not __18__ for pregnant women,people over 50 or those with breathing difficulties,heart disease or several other__19__.But it was still possible to vaccinate people in other high-risk groups;health care workers,people __20__infants and healthy young people. 1.[A]criticized[B]appointed[C]commented[D]designated 2.[A]proceeded[B]activated[C]followed[D]prompted 3.[A]digits [B]numbers [C]amounts [D]sums 4.[A]Moderatre [B]normal [C]unusual [D]extreme 5.[A]With [B]in [C]from [D]by 6.[A]Progress [B]absence [C]presence [D]favor 7.[A]Reality [B]phenomenon [C]cincept [D]notice 8.[A]Over [B]for [C]among [D]to 9.[A]stay up [B]crop up [C]fill up [D]cover up

10.[A]as [B]if [C]unless [D]until 11.[A]excessive [B]enormous [C]significant [D]magnificent 12.[A]categories [B]examples [C]patterns [D]samples 13.[A]imparted [B]immersed [C]injected [D]infected 14.[A]released [B]relayed [C]relieved[D]remained 15.[A]placing [B]delivering [C]taking [D]giving 16.[A]feasible [B]available [C]reliable [D]applicable 17.[A]prevalent [B]principal [C]innovative [D]initial 18.[A]presented [B]restricted [C]recommended [D]introduced 19.[A]problems [B]issues [C]agonies [D]sufferings 20.[A]involved in [B]caring for [C]concerned with[D]warding off Section Ⅱ Reading comprehension Part A Directions: Read the following four passages. Answer the questions below each passage by choosing A, B, C and D. Mark your answers on ANSWER SHEET 1. (40 points) Text1 The longest bull run in a century of art-market history ended on a dramatic note with a sale of 56 works by Damien Hirst, “Beautiful Inside My Head Forever”, at Sotheby’s in London on September 15th 2008 (see picture). All but two pieces sold, fetching more than £70m, a record for a sale by a single artist. It was a last hurrah. As the auctioneer called out bids, in New York one of the oldest banks on Wall Street, Lehman Brothers, filed for bankruptcy. The world art market had already been losing momentum for a while after rising vertiginously since 2003. At its peak in 2007 it was worth some $65 billion, reckons Clare McAndrew, founder of Arts Economics, a research firm-double the figure five years earlier. Since then it may have come down to $50 billion. But the market generates interest far beyond its size because it brings together great wealth, enormous egos, greed, passion and controversy in a way matched by few other industries. In the weeks and months that followed Mr Hirst’s sale, spending of any sort became deeply unfashionable, especially in New York, where the bail-out of the banks coincided with the loss of thousands of jobs and the financial demise of many art-buying investors. In the art world that meant collectors stayed away from galleries and salerooms. Sales of contemporary art fell by two-thirds, and in the most overheated sector-for Chinese contemporary art-they were down by nearly 90% in the year to November 2008. Within weeks the world’s two biggest auction houses, Sotheby’s and Christie’s, had to pay out nearly $200m in guarantees to clients who had placed works for sale with them. The current downturn in the art market is the worst since the Japanese stopped

buying Impressionists at the end of 1989, a move that started the most serious contraction in the market since the second world war. This time experts reckon that prices are about 40% down on their peak on average, though some have been far more volatile. But Edward Dolman, Christie’s chief executive, says: “I’m pretty confident we’re at the bottom.” What makes this slump different from the last, he says, is that there are still buyers in the market, whereas in the early 1990s, when interest rates were high, there was no demand even though many collectors wanted to sell. Christie’s revenues in the first half of 2009 were still higher than in the first half of 2006. Almost everyone who was interviewed for this special report said that the biggest problem at the moment is not a lack of demand but a lack of good work to sell. The three Ds-death, debt and divorce-still deliver works of art to the market. But anyone who does not have to sell is keeping away, waiting for confidence to return. 21.In the first paragraph,Damien Hirst's sale was referred to as “a last victory”because ____. A.the art market hadwitnessed a succession of victoryies B.the auctioneer finally got the two pieces at the highest bids C.Beautiful Inside My Head Forever won over all masterpieces D.it was successfully made just before the world financial crisis 22.By saying “spending of any sort became deeply unfashionable”(Line 1-2,Para.3),the author suggests that_____ . A . collectors were no longer actively involved in art-market auctions B .people stopped every kind of spending and stayed away from galleries C.art collection as a fashion had lost its appeal to a great extent D .works of art in general had gone out of fashion so they were not worth buying 23.Which of the following statements is NOT ture? A .Sales of contemporary art fell dramatically from 2007to 2008. B.The art market surpassed many other industries in momentum. C.The market generally went downward in various ways. D.Some art dealers were awaiting better chances to come. 24.The three Ds mentioned in the last paragraph are ____ A.auction houses ' favorites B.contemporary trends C.factors promoting artwork circulation D.styles representing impressionists 25.The most appropriate title for this text could be ___ A.Fluctuation of Art Prices B.Up-to-date Art Auctions

C.Art Market in Decline D.Shifted Interest in Arts Text2 I was addressing a small gathering in a suburban Virginia living room -- a women's group that had invited men to join them. Throughout the evening one man had been particularly talkative frequently offering ideas and anecdotes while his wife sat silently beside him on the couch. Toward the end of the evening I commented that women frequently complain that their husbands don't talk to them. This man quickly concurred. He gestured toward his wife and said "She's the talker in our family." The room burst into laughter; the man looked puzzled and hurt. "It's true" he explained. "When I come home from work I have nothing to say. If she didn't keep the conversation going we'd spend the whole evening in silence." This episode crystallizes the irony that although American men tend to talk more than women in public situations they often talk less at home. And this pattern is wreaking havoc with marriage. The pattern was observed by political scientist Andrew Hacker in the late '70s. Sociologist Catherine Kohler Riessman reports in her new book "Divorce Talk" that most of the women she interviewed -- but only a few of the men -- gave lack of communication as the reason for their divorces. Given the current divorce rate of nearly 50 percent that amounts to millions of cases in the United States every year -- a virtual epidemic of failed conversation. In my own research complaints from women about their husbands most often focused not on tangible inequities such as having given up the chance for a career to accompany a husband to his or doing far more than their share of daily life-support work like cleaning cooking social arrangements and errands. Instead they focused on communication: "He doesn't listen to me" "He doesn't talk to me." I found as Hacker observed years before that most wives want their husbands to be first and foremost conversational partners but few husbands share this expectation of their wives. In short the image that best represents the current crisis is the stereotypical cartoon scene of a man sitting at the breakfast table with a newspaper held up in front of his face while a woman glares at the back of it wanting to talk. 26.What is most wives' main expectation of their husbands? A.Talking to them. B.Trusting them. C.Supporting their careers. D. Shsring housework. 27.Judging from the context ,the phrase “wreaking havoc”(Line 3,Para.2)most probably means ___ .

A generating motivation. B.exerting influence C.causing damage Dcreating pressure 28.All of the following are true EXCEPT_______ A.men tend to talk more in public tan women B.nearly 50percent of recent divorces are caused by failed conversation C.women attach much importance to communication between couples Da female tends to be more talkative at home than her spouse 29.Which of the following can best summarize the mian idea of this text ? A.The moral decaying deserves more research by sociologists . B.Marriage break_up stems from sex inequalities. C.Husband and wofe have different expectations from their marriage. D.Conversational patterns between man and wife are different. 30.In the following part immediately after this text,the author will most probably focus on ______ A.a vivid account of the new book Divorce Talk B.a detailed description of the stereotypical cartoon C.other possible reasons for a high divorce rate in the U.S. D a brief introduction to the political scientist Andrew Hacker Txet3 over the past decade, many companies had perfected the art of creating automatic behaviors - habits - among consumers. These habits have helped companies earn billions of dollars when customers eat snacks, apply lotions and wipe counters almost without thinking, often in response to a carefully designed set of daily cues. “There are fundamental public health problems, like hand washing with soap, that remain killers only because we can’t figure out how to change people’s habits,” Dr. Curtis said. “We wanted to learn from private industry how to create new behaviors that happen automatically.” The companies that Dr. Curtis turned to - Procter & Gamble, Colgate-Palmolive and Unilever - had invested hundreds of millions of dollars finding the subtle cues in consumers’ lives that corporations could use to introduce new routines. If you look hard enough, you’ll find that many of the products we use every day chewing gums, skin moisturizers, disinfecting wipes, air fresheners, water purifiers, health snacks, antiperspirants, colognes, teeth whiteners, fabric softeners, vitamins - are results of manufactured habits. A century ago, few people regularly brushed their teeth multiple times a day. Today, because of canny advertising and public health campaigns, many Americans habitually give their pearly whites a cavity-preventing scrub twice a day, often

with Colgate, Crest or one of the other brands. A few decades ago, many people didn’t drink water outside of a meal. Then beverage companies started bottling the production of far-off springs,and now office workers unthinkingly sip bottled water all day long. Chewing gum, once bought primarily by adolescent boys, is now featured in commercials as a breath freshener and teeth cleanser for use after a meal. Skin moisturizers are advertised as part of morning beauty rituals,slipped in between hair brushing and putting on makeup. “Our products succeed when they become part of daily or weekly patterns,” said Carol Berning, a consumer psychologist who recently retired from Procter & Gamble, the company that sold $76 billion of Tide, Crest and other products last year. “Creating positive habits is a huge part of improving our consumers’ lives, and it’s essential to making new products commercially viable.” Through experiments and observation, social scientists like Dr. Berning have learned that there is power in tying certain behaviors to habitual cues through relentless advertising. As this new science of habit has emerged, controversies have erupted when the tactics have been used to sell questionable beauty creams or unhealthy foods. 31.According to Dr.Curtis,habits like hand washing with soap________. [A] should be further cultivated [B] should be changed gradually [C] are deepiy rooted in history [D] are basically private concerns 32.Bottled water,chewing gun and skin moisturizers are mentioned in Paragraph 5 so as to____ [A] reveal their impact on people’habits [B] show the urgent need of daily necessities [C]indicate their effect on people’buying power [D]manifest the significant role of good habits 33.which of the following does NOT belong to products that help create people’s habits? [A]Tide [B]Crest [C]Colgate [D]Unilver 34.From the text wekonw that some of consumer’s habits are developed due to _____ [A]perfected art of products [B]automatic behavior creation [C]commercial promotions

[D]scientific experiments 35.the author’sattitude toward the influence of advertisement on people’s habits is____ [A]indifferent [B]negative [C]positive [D]biased Text4 Many Americans regard the jury system as a concrete expression of crucial democratic values, including the principles that all citizens who meet minimal qualifications of age and literacy are equally competent to serve on juries; that jurors should be selected randomly from a representative cross section of the community; that no citizen should be denied the right to serve on a jury on account of race, religion, sex, or national origin; that defendants are entitled to trial by their peers; and that verdicts should represent the conscience of the community and not just the letter of the law. The jury is also said to be the best surviving example of direct rather than representative democracy. In a direct democracy, citizens take turns governing themselves, rather than electing representatives to govern for them. But as recently as in 1986, jury selection procedures conflicted with these democratic ideals. In some states, for example, jury duty was limited to persons of supposedly superior intelligence, education, and moral character. Although the Supreme Court of the United States had prohibited intentional racial discrimination in jury selection as early as the 1880 case of strauder v. West Virginia,the practice of selecting so-called elite or blue-ribbon juries provided a convenient way around this and other antidiscrimination laws. The system also failed to regularly include women on juries until the mid-20th century. Although women first served on state juries in Utah in 1898,it was not until the 1940s that a majority of states made women eligible for jury duty. Even then several states automatically exempted women from jury duty unless they personlly asked to have their names included on the jury list. This practice was justified by the claim that women were needed at home, and it kept juries unrepresentative of women through the 1960s. In 1968, the Congress of the United States passed the Jury Selection and Service Act, ushering in a new era of democratic reforms for the jury.This law abolished special educational requirements for federal jurors and required them to be selected at random from a cross section of the entire community. In the landmark 1975 decision Taylor v. Louisiana, the Supreme Court extended the requirement that juries be representative of all parts of the community to the state level. The Taylor decision also declared sex discrimination in jury selection to be unconstitutional and ordered states to use the same

procedures for selecting male and female jurors. 36.From the principles of theUS jury system,welearn that ______ [A]both litcrate and illiterate people can serve on juries [B]defendants are immune from trial by their peers [C]no age limit should be imposed for jury service [D]judgment should consider the opinion of the public 37.The practice of selecting so-called elite jurors prior to 1968 showed_____ [A]the inadcquavy of antidiscrimination laws [B]the prevalent discrimination against certain races [C]the conflicting ideals in jury selection procedures 38.Even in the 1960s,women were seldom on the jury list in some states because_____ [A]they were automatically banned by state laws [B]they fell far short of the required qualifications [C]they were supposed to perform domestic duties [D]they tended to evade public engagement 39.After the Jury Selection and Service Act was passed.___ [A]sex discrimination in jury selection was unconstitutional and had to be abolished [B]educational requirements became less rigid in the selection of federal jurors [C]jurors at the state level ought to be representative of the entire community [D]states ought to conform to the federal court in reforming the jury system 40.in discussing the US jury system,the text centers on_______ [A]its nature and problems [B]its characteristics and tradition [C]its problems and their solutions [D]its tradition and development Part B Directions Read the following text and decide whether each of the statements is true or false. Choose T if the statement is true or F it the statement is not true. Mark your answers on ANSWER SHEET1.(10 points) Copying Birds May Save Aircraft Fuel Both Boeing and Airbus have trumpeted the efficiency of their newest aircraft. The 787 and 350 respectively . Their clever designs and lightweight composites certainly make a difference . But a group of researchers at Stanford University , led by Ilan Kroo , has suggested that airlines could take a more naturalistic approach to cutting jet-fuel use and it would not require them to buy new aircraft. The answer, says Dr Kroo , lies with birds . Since 1914, scientists have known that birds flying in formation-a V-shape-expend less energy. The air flowing over a bird’s wings curls upwards behind the wingtips . a phenomenon known as upwash. Other birds flying in the upwash experience

reduced drag, and spend less energy propelling themselves . Peter Lissaman, an aeronautics expert who was formerly at Caltech and the University of Southern California ,has suggested that a formation of 25 birds might enjoy a range increase of 71%. When applied to aircraft, the principles are not substantially different . Dr Kroo and his team modeled what would happen if three passenger jets departing from Los Angeles, San Francisco and I as Vegas were to assemble over Utah, assume an inverted V-formation occasionally change places so all could have a turn in the most favourable positions , and proceed to London. They found that the aircraft consumed as much as 15% less fuel (coupled with a reduction in carbon-dioxide output). Nitrogen-oxide emissions during the cruising portions of the flight fell by around a quarter. There are , of course , knots to be worked out . One consideration is safety , or at least the perception of it . Would passengers feel comfortable travelling in companion? Dr Kroo points out that the aircraft could be separated by several nautical miles , and would not be in the intimate groupings favoured by display teams like the Red Arrows , A passenger peering out of the window might not even see the other planes. Whether the separation distances involved would satisfy air-traffic-control regulations is another matter, although a working group at the International Civil Aviation Organisation has included the possibility of formation flying in a blueprint for new operational guidelines. It remains to be seen how weather conditions affect the air flows that make formation flight more efficient. In zones of increased turbulence, the planes’ wakes will decay more quickly and the effect will diminish. Dr Kroo says this is one of the areas his team will investigate further. It might also be hard for airlines to co-ordinate the departure times and destinations of passenger aircraft in a way that would allow them to gain from formation flight. Cargo aircraft, in contrast, might be easier to reschedule, as might routine military flight. As it happens, America’s armed forces are on the on case already. Earlier this year the country’s Defence Advanced Research Projects Agency announced plans to pay Boeing to investigate formation flight, though the programme has yet to begin . There are reports that some military aircraft flew in formation when they were low on fuel during the Second World War ,but Dr Lissaman says they are unsubstantiated. “My father was an RAF pilot and my cousin the skipper of a Lancaster lost over Berlin,”he adds. So he should know. 41. Findings of the Stanford University researchers will promote the sales of new Boeing and Airbus aircraft. 42. The upwash experience may save propelling energy as well as reducing resistance. 43. Formation flight is more comfortable because passengers can not see the other plans. 44. The role that weather plays in formation flight has not yet been clearly defined. 45. It has been documented that during World War Ⅱ, America’s armed forces once tried formation flight to save fuel. Section Ⅲ Translation 46.Directions: In this section there is a text in English .Translate it into Chinese. Write your translation on ANSWER SHEET2.(15points) “Suatainability” has become apopular word these days, but to Ted Ning, the concept will always have personal meaning. Having endured apainful period of unsustainability in

his own life made itclear to him that sustainability-oriented values must be expressed though everyday action and choice. Ning recalls spending aconfusing year in the late 1990s selling insurance. He’d been though the dot-com boom and burst and,desperate for ajob,signed on with a Boulder agency. It didin’t go well. “It was a really had move because that’s not my passion,” says Ning, whose dilemma about the job translated, predictably, into a lack of sales. “I was miserable, I had so much anxiety that I would wake up in the middle of the night and stare at the ceiling. I had no money and needed the job. Everyone said, ‘Just wait, you’ll trun the corner, give it some time.’” Section Ⅳ Writing Part A 47. Directions: You have just come back from the U.S. as a member of a Sino-American cultural exchange program. Write a letter to your American colleague to 1) Express your thanks for his/her warm reception; 2) Welcome him/her to visit China in due course. You should write about 100 words on ANSWER SHEET 2. Do not sign your own name at the end of the letter. Use “Zhang Wei” instead. Do not write your address. (10 points) Part B 48. Directions: In this section, you are asked to write an essay based on the following chart. In your writing, you should 1) Interpret the chart and 2) Give your comments. You should write at least 150 words. Write your essay on on ANSWER SHEET 2. (15 points)

试卷答案: 2010年全国硕士研究生入学统一考试 英语二 试题 年全国硕士研究生入学统一考试(英语二 年全国硕士研究生入学统一考试 英语二)试题 标准答案 section I Use of English(10points) ( ) 1.D 2.C 3.B 4.A 5.A 6.B 7.D 8.C 9.B 10.A 11.C 12.D 13.D 14.A 15.C 16.B 17.D 18.C 19.A 20.B Section Ⅱ Reading comprehension partA 21.D 22.A 23.B 24.C 25.C 26.A 27.C 28.B 29.D 30.B 31.A 32.A 33.D 34.C 35.B 36.D 37.A 38.C 39.B 40.D Part B 41.F 42.T 43.F 44.T 45.F Section Ⅲ Translation 最近,“承受力”成了一个流行词,但对 Ted Ning 来说,他对其含义有自己亲身的体会。 在经历了一段无法承受的痛苦生活后, 他清楚的认识到, 旨在提高承受力的价值观只有通过 每日的行为和抉择才能得到体现。 Ning 回忆起九十年代后期销售保险那困惑的一年。 在经历了网络泡沫的膨胀和破灭后, 他急需找到一份工作,因此就与 Boulder 公司签了约。 但情况并不顺利。“这的确是糟糕的一步,因为它激不起我的工作热情,”Ning 说。不 出所料,工作上的进退维谷造成他销售业绩不佳。“我很痛苦,愁肠百结,常常在半夜惊醒, 望着天花板发愣。我身无分文,需要这份工作。大家都说,‘等等看,过一段时间情况会好

转的。’” Section Ⅳ Writing Part A Dear xxx, I would like to convey my heartfelt thanks to you for your kindness to receive me when I participated in an exchange program in USA. Your generous help made it possible that I had a very pleasant stay and a chance to know American cultures better. Besides, I think it is an honor for me to make friends with you and I will cherish the goodwill you showed to me wherever I go. I do hope that you will visit China one day, so that I could have the opportunity to repay your kindness and refresh our friendship. I feel obliged to thank you again. Sincerely yours, Zhang Wei Part B In this chart, we can see the mobile phone subscriptions in developed countries have a steady and slight increase from 1990 to 2007 and then remain constant in 2008. Meanwhile the mobile phone subscriptions in developing countries have witnessed a slow increase from 1990 to 2004 and then a great surge from 2004 to 20007: the biggest surge happens from 2005 to 2006. This chart reflects different developing modes of mobile phone industry in developed and developing countries. The developed countries have a limited number of populations, most of whom are well-educated. Therefore, the spreading of the mobile phone service is efficient and soon the market is saturated. Also at the beginning the developed countries have more people who can afford this service. The developing countries have a large population who keeps a large demand for mobile service. As the mobile phone service becomes cheaper and cheaper, the increasing customers subscribe to benefit from this service. As discussed above, it is not surprising to see this change. In my opinion, this trend that the number of mobile-phone subscriptions is increasingly increasing will continue for a while in the future.


相关文章:
2010年考研英语二真题答案超详解析.doc
2010年考研英语二真题答案超详解析 - 2010 年全国硕士研究生入学统一考试
2010年考研英语二真题和答案(完整版).doc
2010年考研英语二真题和答案(完整版) - The outbreak of s
2010考研英语二真题及答案.pdf
2010考研英语二真题及答案 - 2010 考研英语二真题及答案 Section
2010年考研英语二真题及答案.pdf
2010年考研英语二真题及答案 - 2010 年全国硕士研究生入学统一考试 英语
2010-2017年考研英语二历年真题及答案详细解析_图文.doc
2010-2017年考研英语二历年真题及答案详细解析 - 2010 考研英语二真题及答案 Section I Use of English Directions: Read the follo...
2010-2017考研英语二历年真题及答案解析.doc
2010-2017考研英语二历年真题及答案解析 - 2010 年考研英语二真题 Section I Use of English Directions: Read the following p...
2010-2016年考研英语二历年真题及答案解析_图文.pdf
2010-2016年考研英语二历年真题及答案解析 - 2010 考研英语二真题及答案 Section I Directions: Use of English Read the follo...
2010年考研英语二真题及答案.doc
2010年考研英语二真题及答案 - Born to win 2010 年全国硕士
2010年考研英语二真题和答案.pdf
2010年考研英语二真题和答案 - 2010 年全国硕士研究生入学统一考试英语二
2010考研英语二真题及答案.doc
2010考研英语二真题及答案 - 2010 考研英语二真题及答案 Section
2010考研英语二真题及答案.pdf
2010考研英语二真题及答案 - 默默学考研 2010考研(英语二)真题及答案
2010年--2018年历年考研英语二真题及解析_图文.pdf
2010年--2018年历年考研英语二真题及解析 - 2010 考研英语二真题及答案 Section I Use of English Directions: Read the followi...
考研英语二2010-2017历年真题及答案解析.doc
考研英语二2010-2017历年真题及答案解析_研究生入学考试_高等教育_教育专区。收集了2010年至2017年考研英语二的真题及答案 2010 年考研英语二真题 Section I Use ...
2010至2017考研英语二作文真题.doc
2010至2017考研英语二作文真题 - 2010~2017 考研英语作文真题 2010 年 Part A You have just come back from the U.S. as a...
2010-2012三年考研英语二真题和答案.doc
2010 年2012 年 考研英语二 真题及答案 2010 年考研英语二真题 Section I Use of English Directions: Read the following passage. For each numbered blank...
2010年考研英语二真题全文翻译答案超详解析.doc
2010年考研英语二真题全文翻译答案超详解析_研究生入学考试_高等教育_教育专区
2010--2013考研英语二真题及答案_图文.pdf
2010--2013考研英语二真题及答案 - 2010--2013考研英语二真题及答案,应广大同学的要求,新增加了选择题的答案,作文例文已经在试题里给出了
2010年考研英语二真题及答案解析.doc
2010年考研英语二真题及答案解析_研究生入学考试_高等教育_教育专区。2010
2010年考研英语二真题汇总+阅读中文翻译.doc
2010年考研英语二真题汇总+阅读中文翻译 - The outbreak of
2010-2011年考研英语真题___英语二.doc
2012年考研英语二真题(宏途... 13页 免费如要投诉违规内容,请到百度文库
更多相关文章: