当前位置:首页 >> 其它课程 >>

九年级英语上学期第三次限时训练试题 人教新目标版


湖南省长沙市师大附中星城实验中学 九年级英语上学期第三次限时 训练试题
第一部分 时 量:90 分钟 总 分:100 分 听 力 题(15 分) 一、听下面的对话,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳答案。听每段对话前,你 将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。 (共 10 小题,计 10 分) 听下面的对话,回答第 1 小题。 ( )1. How will they go to Japan? A. By train 听下面的对话,回答第 2 小题。 ( )2.What is the boy allowed to do on weekends? A. Go hiking 听下面的对话,回答第 3 小题。 ( rule. 听下面的对话,回答第 4 小题。 ( )4.What should Cathy do by 9:00 pm on school nights? A. Go to bed 听下面的对话,回答第 5 小题。 ( )5.Why does the girl often to her MP3 player? A. To enjoy herself 听下面的对话,回答第 6 至 7 小题。 ( ( )6.What does Mr. Brown do? A. A doctor )7.When does school begin? A. At 6:00 听下面的对话,回答第 8 至 10 小题。 ( ( ( )8.Who will go to the beach with Rose? A. Bill A. Camp A. Crazy The following program The number of beds in each room Visiting hours When to wake up What isn’t allowed in the rooms B. Her sister B. Stay in a hotel B. Wonderful C. her classmate C. Stay at his home C. Strange )9.What does Bill ask Rose to do? )10.How does Rose like Bill’s suggestion? B. At 7:00 C. At 8:00 B.A teacher C. A driver B. To listen to songs C. To improve her listening skills. B. Meet her friends C. Do her homework )3.What does Mary mean? A. She forgets the rule B. She knows the rule C. She likes the B. Go camping C. Watch TV B. By ship C. By plane

二、根据你所听到的内容,填写下面的表格,每空不超过 3 个单词。 (共 5 小题,计 5 分) A(n) (11)______________ program (12)_______________ 2:30---3:30 in the afternoon and 7:00—8:00 (13) __________________ At (14)_______________ (15) _________________

1

第二部分

笔 试 题(80 分)

一、单项选择题(10 分) ( ) 16. Paris is _____ capital of France and is one of _____ liveliest cities in Europe. A. the; a B. a; a C. the; the ( ) 17.It seems some students would like to start work as_____ as possible. A. soon ( ( ( ( ( ( B. sooner C. soonest ) 18. The French book must belong to _______, because he studies French. A. Carols B. Carol’s C. Carol ) 19. We could help the sick people in the hospital ____ cheering them ______. A. on; up A. will ask A. whom A. is used to B. by; up B. asks B. who B. used to C. C. in; on would ask C. which C. didn’t use to ) 20.if I were you, I ______ the teacher for help. . ) 21.Do you know Dan Dervish _______ play different kinds of music? ) 22. Tony _____ be afraid of the dark, but now he isn’t.. ) 23. — What’s the matter with you? — I am nervous before the exam and I don’t know __________. A .what I should do ( B what should I do C should I do what ) 24.— Where would you like to go on vacation? — I’d like to go _______. A.relaxing somewhere ( A. 3 hundreds hundred 二、完形填空(10 分) Mr. Black loved his daughter very much. Every day he spent all of his free time 26 with her. One day he had much work to do, 27 couldn’t play with his daughter. In order to keep her 28 , he found a map of the world in a magazine and cut it into pieces. When he 29 , Helen came running to him and was ready to play. Mr. Black said he had 30 time to play right now. He told the girl to put the pieces of paper back together to a map of the world, and then they could both play. About half an hour later, Helen came to her father and said,” Okay, it’s finished. Can we play now?” Mr. Black was surprised, saying, “That’s 31 every 32 in its place. Mr. Black said,” That’s surprising! 33 the whole world fell into place.” ( running ( ) 27. A. or ) 26. A. working C. playing B. and C. but
2

B. some where relaxing B. 3 hundreds of

C. somewhere relaxing C. 3

) 25. ________ students across China took part in the survey.

Let’s

go and see.” And sure enough, there was the picture of the world; all put together, did you do that?’ Helen said,” it

was 34 . On the back of the page was a picture of a 35 . When I put the man together, B.

( free ( home office ( enough ( possible ( picture ( Why ( simple (

) )

28. 29.

A. A.

busy C. sleepy left home C. left B.

B. got the B. C. much B. C. impossible B. C. piece B. C. When B. C. different B. girl C. man

)

30. )31. )32. )33. )34.

A. A A. A. A.

no .right map How hard

)35. A. boy

三、阅读理解(50 分) 。 (A) Hello! My name’s Alice. I’m a high school student. I’m very busy every week. From Monday to Friday I go to school. I do my homework in the evening. I’m so tired that I want to have a good rest at week ends. But my mother oft en asks me to go shopping with her on Saturday mornings. I never enjoy these visits. When my mother goes shopping and I sit on a box and wait for her. Last Saturday, there was more noise than usual and everyone was in a hurry. My mother bought lots of things, such as meat, fish, fruit and vegetables. An hour and a half passed and then a woman came up to me. “Excuse me,” she said. “Are you Alice? Your mother has finished shopping now, but her bags are very heavy. She wants you to carry them home for her.” ( ) 36. What does Alice’s mother often do on Saturday morning? A. She often stays at home. B. She often goes shopping. C. She often visits her friends. ( ) 37. Where is Alice when her mother goes shopping? A. She waits for her mother in a car. B. She sits on a chair and reads a book. C. She sits on a box and waits for her mother. ( ) 38. What did Mother buy? A. Some food. B. Something to drink. C. Some beautiful clothes. ( ) 39. How long has Alice waited for her mother? A. Half an hour. B. One hours. C. An hour and a half. ( )40. What did Mother want Alice to do? A. Put the food in the bags. B. Carry the bags home C. Sit on the box. (B) Stress (压力) is everywhere in our everyday life. Not only men have it, but
3

also women and young people. The most important reasons of stress are:death, diseases, exams, making money, getting married, moving houses, changing jobs, ending friendships and so on . How do you know whether you have stress? Could you give your answers to the following questions? Yes No Do you easily get angry? Do you often sleep badly? Do you get headaches a lot? Do you take sleeping pills? Do you find it difficult to relax? Do you usually hide your feelings? Do you smoke and drink a lot to keep quiet? Do you find it difficult to put your heart into something? If you answer “Yes” to more than two of these questions, you are one of those people with stress. So what can you do about it? Doing relaxing exercises, talking with friends and listening to light music are all usual ways of relieving (减轻) stress. However, doctors now say that there are easier ways—people should laugh and smile more often. When you laugh and smile, your body relaxes. They also say that people, especially men, should cry more often, because crying is the natural way of relieving stress. ( ( )41. Who has got stress in everyday life? A. Men and women. )42. If you have over A. two ( ( stress. B. three C. eight )43. Which of the followings is NOT the reason of stress? A. Taking exams. B. Taking sleeping pills. C. Making money. )44. What’s the easier way to relax your body? B. Doing relaxing exercises. . A. Talking with friends. ( B. Young people. C. Both A and B. problems listed in the table, you are the person with

C. Laughing, smiling and crying. )45. The main idea of the passage is A. about stress and how to relieve your stress B. that there are many reasons for having stress C. that laughing and smiling more can help relieve your stress . ( (C) )46. From the note (留言条) below, we know ______ . Lin Tao, Sorry, can’t meet at 7:00 Outside cinema at 8:00, OK? ( A. Jim asked Lin Tao to meet him at 7:00 B. They will probably meet outside the cinema at 8:00 C. Lin Tao and Jim like films very much

)47. When can your car be painted(上漆)?

4

Jim

LIKE NEW PAINT COMPANY Your Car Can Look Like New! A New Paint Job Can Do It.
Open Every Day 1380 Bank Street

Special

$375

A. Every Monday. B. Every Friday. C. Every day. ( ) 48. - May I take any pictures here? - Sorry, you can’t. Please look at the sign - __________. A. ( No Parking B. No Photos C. No Smoking

) 49. What can you buy at Smiths?

Stay This

Warm Winter

WINTER COATS AT EVERYDAY LOW PRICES

Smiths
163 MADISON OPEN DAILY 9-9

$106.60

$189.00

$97.50

A. Shirts. B. Shoes. C. Winter coats. ( )50.Han Mei’s parents will go to see the film. How much are the tickets?

CHANGSHA CINEMA
KUNG FU
Time: 8:00 p.m. Sunday Tickets: Adults: ¥25.00 Children: ¥10.00 A. ¥10.00 B. ¥50.00 C. ¥25.00 (D) As China is becoming better and better, many foreign students come to China to learn something to build their own countries. 25-year-old Mike is one of them. Mike comes from the Republic of Benin (贝宁共和国) in west Africa to study Chinese at Beijing language and Culture University. “I thank Chinese teachers and students a lot because they would help me practice Chinese whenever I asked them,’ Mike said. Mike wanted to learn more than just the language so he stayed on in China to get master’s degree ( 硕 士 学 位 ) in environment engineering( 环 境 工 程 ) at Beijing
5

university.” To learn how to deal with water pollution is my aim,” he said. “China is developing quickly in technology(技术) and science. Water in my hometown and many other African cities is badly polluted. After I get my master’s degree , I want to return home to make water clean again. Like Mike, many other students from different courtiers also want to study and then return to their countries to build them with what they have learned in china. 51. Where does Mike come from? 52. Why does Mike thank Chinese teachers and students a lot? 53.What is Mike’s aim? 54.Is water in some African cities badly polluted? 55.What will many other foreigners do after they return to their countries? 四、翻译语篇(10 分) 阅读下面的短文,将划线部分的句子译成汉语或英语。 “If he doesn’t call me, I’m going to die!” That’s a pretty normal feeling. It means you are “in love”----kind of. It’s puppy love(早恋,初恋), not real love--- not true love, yet Puppy love is common among students all over the world. In the West, people think puppy love is a healthy part of a teenager’s life. 56. In China, parents and teachers think it is a problem. Puppy love is beautiful. It’s cool to love someone, or be loved by someone else instead of your mother or your dog. It can make you a better person. 57. You will know how to use your love to help other people. If you find yourself “in love”, it’s OK, but…wait! 58.现在你有很多重要 的事情要做. Think of these questions: Will you still love him or her ten years later? Do you have enough education to find a good job and live a happy life with the person you love in the future? What would you do if you found someone better than him or her? I bet (打赌) you are not sure of these answers. Why? 59. 因为你太小还不懂 真爱。 60. True love will come when you grow up. Now, you should try to be the best person you can be, and do the very best you can. That means doing well at school and being a good son or daughter first. 六、书面表达。 (10 分) 61.你的笔友 Peter 想了解你校即将举行的秋游(autumn outing)活动, 请你根据表格提示给 Peter 写一封电子邮件(不少于 60 词) ,介绍下具体的活动安排。 提示:时间地点自拟,活动安排(可任选,也可自拟) :enjoy the sceneries (欣赏风景) , ride the roller coaster(过山车),take a corsair(海盗船),buy souvenir (纪念品), take photos… Dear Peter, How is everything going?
6

题号 答案 题号 答案 题号 答案 题号 答案 题号 答案 题号 答案

1 C

2 B 11

师大附中星城实验中学 初三第三次限时训练 英语试卷参考答案 3 4 5 6 7 B 12 8(Eight) 18 C 28 A 38 A 48 B 19 B 29 B 39 C 49 C 20 C 30 A 40 B 50 B A C 13 in the evening 21 B 31 C 41 C 22 B 32 C 42 A C C 14

8 B

9 A 15

10 B Smoking

music 16 C 26 C 36 B 46 B 17 A 27 B 37 C 47 C

6:00 23 A 33 A 43 B C

24 34 B 44 C

25 C 35 C 45 A

51. He comes from the Republic of Benin in west Africa 52. Because they would help him practice Chinese whenever he asked them 53. To learn how to deal with water pollution 54. Yes, it is. 55. they will build them with what they have learned in china. 56. 在中国,父母和老师都认为这是个问题。 57.你会知道如何运用你的爱来帮助其他人。 58. Now you have many important things to do. 59. Because you are too young to understand true love. 60.当你长大时,真爱就会来临。 61.作文:略(参照 2014 年长沙市中考英语作文评分标准赋分)

7


相关文章:
九年级英语上学期第三次限时训练试题 人教新目标版.doc
湖南省长沙市师大附中星城实验中学 九年级英语上学期第三次限时 训练试题第一部分
九年级英语上学期第三次限时训练试题 人教新目标.doc
湖南省长沙市师大附中星城实验中学 九年级英语上学期第三次限时 训练试题第一部分
...年级英语上学期第一次限时训练试题 人教新目标版.doc
育集团届九年级英语上学期第次限时训练试题 人教新目标版 - 周南教育集团 20
九年级英语上学期第三次月考试题 人教新目标版.doc
九年级英语上学期第三次月考试题 人教新目标版 - 20142015 学年上学期
...九年级英语上学期第二次限时训练试题人教新目标版.doc
际实验学校届九年级英语上学期第次限时训练试题人教新目标版 - 际实验学校届九年级英语上学期第次限时训练试题人教新目标版,上海尚德实验学校官网,青岛通济实验...
届九年级英语上学期第三次月考试题人教新目标版(1).doc
九年级英语上学期第三次月考试题人教新目标版(1)_初二英语_英语_初中教育_教育专区。届九年级英语上学期第三次月考试题人教新目标版(1),新目标九年级全一册...
寺堡区第三中学届九年级英语上学期第三次专项测试试题....doc
寺堡区第三中学届九年级英语上学期第三次专项测试试题人教新目标版_初二英语_英语_初中教育_教育专区。寺堡区第三中学届九年级英语上学期第三次专项测试试题人教新...
...九年级英语上学期第一次限时训练试题人教新目标版.doc
麓山国际实验学校届九年级英语上学期第次限时训练试题人教新目标版 - 麓山国际实验学校届九年级英语上学期第次限时训练试题人教新目标版,麓山国际实验学校,麓山...
...年级英语上学期第四次限时训练试题 人教新目标版_图....doc
麓山国际实验学校届九年级英语上学期第次限时训练试题 人教新目标版_初二英语_英语_初中教育_教育专区。麓山国际实验学校届九年级英语上学期第次限时训练试题 ...
...学校2014届九年级英语上学期第一次限时训练试题及答....doc
湖南省长沙市麓山国际实验学校2014届九年级英语上学期第次限时训练试题及答案 人教新目标版 - 湖南省长沙市麓山国际实验学校 2014 届九年级英语上学期 第一次...
...年级英语上学期第一次限时训练试题 人教新目标版.doc
湖南省长沙市麓山国际实验学校2016届九年级英语上学期第次限时训练试题 人教新目标版_英语_初中教育_教育专区。麓山国际实验学校 20152016 九年级第一次限时训练...
...年级英语上学期第二次限时训练试题 人教新目标版.doc
麓山国际实验学校届九年级英语上学期第次限时训练试题 人教新目标版 - 麓山国际实验学校 201320141 学年九年级第二次限时训练 英语试卷 第一部分 听力技能...
...年级英语上学期第一次限时训练试题 人教新目标版.doc
麓山国际实验学校届九年级英语上学期第次限时训练试题 人教新目标版 - 麓山国际实验学校 2014-15-1 九年级第一次限时训练 英语试卷 第一部分 听力技能(共两节...
东田中心校届九年级英语上学期第三次月考试题人教新目标版.doc
东田中心校届九年级英语上学期第三次月考试题人教新目标版_初二英语_英语_初中教育_教育专区。东田中心校届九年级英语上学期第三次月考试题人教新目标版,九年级...
...届九年级英语上学期第三次月考试题 人教新目标版.doc
[中学教育]河南省信阳市2018届九年级英语上学期第三次月考试题 人教新目标版 - 河南省信阳市 2018 届九年级英语上学期第三次月考试题 一、听力理解(20 小题,...
河南省信阳市2018届九年级英语上学期第三次月考试题 人....doc
河南省信阳市2018届九年级英语上学期第三次月考试题 人教新目标版 精品_英语_初中教育_教育专区。河南省信阳市 2018 届九年级英语上学期第三次月考试题 一、...
...九年级英语上学期四校第二次限时训练试题 人教新目标板.doc
麓山国际、明德华兴、麓山滨江、麓山中加届九年级英语上学期四校第二次限时训练试题 人教新目标板 - 湖南省长沙市麓山国际、明德华兴、麓山滨江、麓山中加 2015 ...
...九年级《英语》上学期第三次月考试题人教新目标版(....doc
【初三】新疆乌鲁木齐市2018届九年级《英语》上学期第三次月考试题人教新目标版(含答案) - 新疆乌鲁木齐市 2018 届九年级英语上学期第三次月考试题 (满分 150 ...
2014 人教版新目标九年级英语上学期期末试题(附答案).doc
新目标九年级上学期期末测试 Name___ Score___ 听力部分(20 分) 九年级英语 第 1 页 (共 8 页) 九年级英语 第 2 页 (共 8 页) 笔试部分(65 分)一...
九年级英语上学期第一次月考试题人教新目标版.doc
九年级英语上学期第一次月考试题人教新目标版 - 河北省沧州泊头市 2018 届九年级英语上学期第一次月考试题试卷分卷Ⅰ和卷Ⅱ两部分。卷Ⅰ为选择题,卷Ⅱ为...
更多相关文章: