当前位置:首页 >> 英语 >>

新标准大学英语4第一单元自测题


Book 2 Unit 1
Part 1 Short conversations
Directions: In this section you will hear some short conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear.

1. A. The man has never seen the woman before. B. The two speakers work for the same club. C. The two speakers study in the same university. D. The woman is interested in drama. 2. A. She was absent all week due to sickness. B. She was seriously injured in a car accident. C. She called to say that her father had been hospitalized. D. She had to be away from school to look after her father. 3. A. Plan his budget carefully. B. Tell her more information. C. Ask someone else for advice. D. Buy a present for his girlfriend. 4. A. She hates Dr. Andrews as much as the new physician. B. Dr. Andrews has been promoted for his thoroughness. C. She disagrees with Dr. Andrews in many aspects. D. Dr. Andrews used to keep his patients waiting for hours. 5. A. The woman can't bear any noise. B. The man is looking for an apartment. C. The man has missed his appointment. D. The woman is going to have a train trip. 6. A. The man doesn't want to sell his textbooks to the woman. B. The woman has to get the textbooks in other ways. C. The woman has sold her used textbooks to the bookstore. D. The man is going to buy his textbooks from a bookstore.

7. A. They enjoyed the party better than the other guests. B. They knew none of the other guests at the party. C. They didn't think much of the food and drinks. D. They went a long way to attend the party. 8. A. She isn't sure when Professor Bloom will be back. B. The man shouldn't be late for his class. C. The man can come back sometime later. D. She can pass on the message for the man. 9. A. The tickets are more expensive than expected. B. The tickets are sold in advance at half price. C. It's difficult to buy the tickets on the spot. D. It's better to buy the tickets beforehand. 10. A. At a clinic. B. In a supermarket. C. At a school canteen. D. In an ice cream shop.

Part 2 Long conversations
Directions:In this section you will hear a long conversation or conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 11 to 15 are based on the same conversation. 11. A. She wants him to recommend books. B. She wants to apply to graduate schools. C. She wants to take an advanced course. D. She wants him to give her a good grade. 12. A. She is a junior. B. She is a senior. C. She is a graduate student. D. She is a teaching assistant.

13. A. He does not intend to offer the course. B. He does not think the course will interest her. C. He never accepts undergraduates in his course. D. He thinks the course will be too difficult for her. 14. A. She is unusually well prepared. B. She wants to take an easy course. C. She needs additional credits in the subject. D. She wants to read a book in this field. 15. A. To pick some books for her. B. To tutor her himself. C. To let her enroll in an easier course. D. To ask another professor for his opinion. Questions 16 to 19 are based on the same conversation. 16. A. Because he was accepted by the university he had chosen. B. Because he wasn't accepted by the university. C. Because he wanted some advice from the woman. D. Because he wanted to find out how to apply for a student loan. 17. A. Its Biology Department doesn't have a fine reputation. B. Its Biology Department doesn't have internships for seniors. C. Students often have to attend small discussion sessions. D. The lectures there often have too many students. 18. A. It is a small town. B. It is easier to get individual attention from the teachers. C. The setting is better. D. Students there can be taught by graduate students. 19. A. He is going to go to the State University. B. He is going to find out how to apply for a student loan. C. He is going to overcome trouble in making friends. D. He is not quite sure of what to do.

Questions 20 to 23 are based on the same conversation. 20. A. In the class room. B. At registration. C. On campus. D. In the Psychology Department Office. 21. A. Students don't have to meet their professors. B. Students don't have to take exams. C. Students can have lectures in different locations. D. All of the above. 22. A. It's convenient for the students who have jobs. B. It cuts down on traffic. C. It's nontraditional. D. It doesn't involve class discussions. 23. A. It requires too much traveling. B. It's not easy to sign up. C. It doesn't offer students chances to review. D. It limits interactions among students. Questions 24 to 27 are based on the same conversation. 24. A. To ask about finding a job. B. To find out what he's doing during the summer. C. To ask him for some advice. D. To invite him to go shopping with her later. 25. A. It will give her a chance to make a lot of money immediately. B. She could stay at a hotel at a discount. C. She might get a good job later. D. She might be able to get course credits for her work. 26. A. She'll have to work long hours. B. She'll have to work at the hotel during the school year. C. Her rent will be expensive.

D. It doesn't pay very well. 27. A. Make extra money later. B. Work in the dress shop. C. Visit the hotel. D. Continue her job search for a while.

Part 3 Understanding Passages
Directions:In this section you will hear a passage or passages. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 28 to 31 are based on the same passage. 28. A. Nobody had ever attempted to found new universities. B. There were only two universities in England. C. The universities were opened only to royal families. D. They were less influenced by the established church. 29. A. They chose subjects not taught at the older universities. B. They were set up in many different cities. C. They had nothing to do with the older universities. D. They were opened to non-Christians. 30. A. In the 19th century. B. Before 1960. C. During the 1960s. D. In the 40 years after 1965. 31. A. Because more aristocratic money was collected. B. Because the demand for higher education was greater. C. Because secondary education was worse. D. Because the government was ambitious. Questions 32 to 34 are based on the same passage. 32. A. How to choose a major at a university.

B. General information about undergraduate programs in the US. C. How to choose proper courses at a university. D. How to get help from an academic adviser. 33. A. Most undergraduate students have chosen their major when entering a university. B. Students are not allowed to change their major at university. C. Wisely chosen courses can help students graduate soon. D. The deadline for choosing a major is the end of the first year at a university. 34. A. To help students select their classes. B. To plan proper program for students. C. To direct students to make more progress. D. All of the above. Questions 35 to 38 are based on the same passage. 35. A. Peterhouse College. B. Robinson College. C. King's College. D. Queen's College. 36. A. In 1817. B. In 1871. C. In 1873. D. In 1954. 37. A. Cambridge University has 20 colleges now. B. Cambridge University opened three women's colleges in the 1970s. C. All the colleges in Cambridge are now mixed. D. There are still more men students than women students in Cambridge University now. 38. A. Peterhouse College is the most recent one. B. Peterhouse College was opened in 1977. C. Robinson College was the oldest one. D. Robinson College was not opened until 1977. Questions 39 to 42 are based on the same passage.

39. A. It's the biggest in the country. B. It's the oldest in the country. C. It's the most beautiful in the country. D. It's the smallest in the country. 40. A. Outside the classroom building. B. Outside the computer center. C. Outside the library. D. Outside the office building. 41. A. In 1988. B. In 1998. C. In 2001. D. In 2003. 42. A. 8 hours. B. 10 hours. C. 12 hours. D. 14 hours. Questions 43 to 46 are based on the same passage. 43. A. Law. B. Literature. C. English Literature. D. English Language and Literature. 44. A. Getting high marks in tests like GRE, TOEFL and LSAT. B. Being decisive and confident. C. Admission by an American law school. D. Having enough money to pay for the tuition or getting a scholarship. 45. A. It is difficult to get high marks in tests like GRE, TOEFL and LSAT. B. Unlike other students, Liang Li doesn't want to find a good job after graduation. C. A Peking University student wants to go abroad to study law. D. How can a Chinese university student be accepted by a US law school.

46. A. Law is more interesting than literature. B. It's easier to get high marks in GRE than in TOEFL. C. Getting high marks in LSAT means more chance to be accepted by a US law school. D. Liang is still trying to get higher marks in order to get a sufficient scholarship.

Part 4 Compound Dictation
Directions:In this section you will hear a passage or passages three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks with the information you have just heard. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written. Questions 47 to 57 are based on the same passage. The term generation gap first came into prominence in Western countries during the 1960s and described the cultural differences between the young and their parents. Teenagers (47)_______ to World War II were expected to take life (48)______ . Young males were expected to join the (49)________ or go out and get a job in order to help bring in money for the family. Young (50)________ were taught how to take care of the (51)_________ and prepare themselves to be a (52)_________ wife and take care of children. Also, (53)_________ in the late 1930s had very little economic freedom, (54)__________ , and input into decisions. In the 1950s, this changed. The United States emerged from the War and became the most powerful and affluent nation in the world. (55)________________________________________________ . The American dream was born, but at the same time there was a fear of losing America's prosperity and security. The focus for much of the fear was youth— (56)__________________________________________________.

As the 40s ended and the 50s emerged, great differences between teenagers and parents began to appear. (57)____________________________________________________________ . Women in particular behaved much differently from their mothers, dressing up in drastically different clothing, smoking and engaging in pre-marital sex, all of which discomforted older generations.

Questions 58 to 68 are based on the same passage. The Baby Boom Generation is (58)________ after the explosion in birth rates from the 1940s up to the early 1960s. There were two important (59)_________ to the boom. First, World War II soldiers returned home. Family formation had been slowed because of the war and a (60)________ nation was ready to return to peacetime (61)__________ . Second, young adults

saw marriage and work as a way of gaining (62)_________ . Ninety-four percent of women born between 1931 and 1935 became mothers compared to only 81% for the (63)___________ generation 25 years earlier. The experience with fascism over the previous decade led some experts to believe that the best (64)___________ against totalitarianism ( 极权主义 ) was a (65)_________ of inner-directed (有主见的) idealistic citizens. So parents were encouraged to raise children in an affirming environment. (66) ______________________________ .

As the 1960s arrived, a new wave of optimism began. (67) __________________________.

Women were beginning to question the gender roles they had been raised with. Birth control pills hit the market in 1960, giving women some control over their fertility. (68) _____________________________________________________________________________.

Key:
Part 1 Short conversations
(In the case of True/False type of questions, A stands for True and B for False, or A for Y, B for N and C for NG.) 1. C 2. D 3. B 4. D 5. B 6. B 7. B 8. D 9. D 10. C

Part 2 Long conversations
(In the case of True/False type of questions, A stands for True and B for False, or A for Y, B for N and C for NG.) 11. C 12. A 13. D 14. A 15. D

16. C 20. B 24. C

17. D 21. C 25. C

18. B 22. A 26. D

19. B 23. D 27. A

Part 3 Understanding Passages
(In the case of True/False type of questions, A stands for True and B for False, or A for Y, B for N and C for NG.) 28. B 32. A 35. C 39. B 43. D 29. C 33. C 36. B 40. C 44. B 30. C 34. D 37. D 41. D 45. C 31. B 38. D 42. D 46. C

Part 4 Compound Dictation
47. prior 48. seriously 49. military 50. females 51. household 52. dutiful 53. teenagers 54. independence 55. The economy picked up and teenagers began experiencing a great deal of economic freedom and independence 56. it was a shared idea that young people lacked the discipline that had made America great 57. The older generation having just fought in the war found it inappropriate that the younger were out at dance halls and listening to rock and roll

58. named 59. contributors 60. joyful 61. pursuits 62. respect 63. previous 64. defense 65. democracy 66. Mothers focused on raising their children and fathers worked to build the economy 67. By the early 1960s many men were questioning the dreary nature of social life 68. With each passing year the US saw itself being drawn into the Women's Rights Movement


相关文章:
新标准大学英语4第一单元自测题.doc
新标准大学英语4第一单元自测题 - Book 2 Unit 1 Part 1 S
新标准大学英语综合教程单元测试第一单元答案.doc
新标准大学英语综合教程单元测试第一单元答案_英语考试_外语学习_教育专区。新..
新标准大学英语4第一单元unit text.doc
新标准大学英语4第一单元unit text - 1. My little bro
新标准大学英语综合教程4unit test 单元测评网上作业答....doc
新标准大学英语综合教程4unit test 单元测评网上作业答案 (绝对和外研社
新标准大学英语综合教程单元测试第4单元答案.doc
新标准大学英语综合教程单元测试第4单元答案 - 1. Many people g
新标准大学英语4 Unit1-6课后翻译题答案.pdf
新标准大学英语4 Unit1-6课后翻译题答案_英语学习_外语学习_教育专区。新标准大学英语4 language in use 课后翻译题答案 Unit1 7 Translate the paragraphs into ...
新标准大学英语第一册第一单元课后题答案.doc
新标准大学英语第一册第一单元课后题答案 - Key to exercises i
新标准大学英语4单元翻译题答案.doc
新标准大学英语4单元翻译题答案 - Unite 1 我认为,选修第二专业并不适合
新标准大学英语综合教程单元测试第1单元答案.doc
新标准大学英语综合教程单元测试第1单元答案 - 1. Leave it to C
新标准大学英语4第一单元课后答案.doc
新标准大学英语4第一单元课后答案 - Unit 1 Active reading
新标准大学英语4-unit1.doc
新标准大学英语4-unit1 - 一〃 优缺点: (1)从决策的创造性方面讲,个
新标准大学英语1-4单元翻译题答案.doc
新标准大学英语1-4单元翻译题答案 - 新标准大学英语 1 课后翻译 UNIT1 1. Finally, with my mother red in the face and short of ...
新标准大学英语一册四单元练习答案.doc
新标准大学英语一四单元练习答案_英语考试_外语学习_教育专区。新标准大学英语...中医护理学基础重点 执业医师实践技能考试模拟试题80份文档 家装材料选购攻略 ...
全新版大学英语综合教程4课后答案完全整理版.doc
全新版大学英语综合教程4课后答案完全整理版_英语学习...在这个时候会出现一个适合进攻的风平浪静 的间隙的...新标准大学英语综合教程... 51页 1下载券 全新版...
新标准大学英语综合教程4课后翻译1-10单元完整版.doc
新标准大学英语综合教程4课后翻译1-10单元完整版 - Unit1 我认为,选修
新标准大学英语综合教程4 Unit 1.doc
新标准大学英语综合教程4 Unit 1 - Unit 1 1、If you as
新标准大学英语综合教程4课文翻译1-10单元.doc
新标准大学英语综合教程4课文翻译1-10单元 - 第一单元 依我看 依我看,现实
新标准大学英语1翻译题答案.doc
新标准大学英语1翻译题答案 - UNIT1 1. Finally, with m
新标准大学英语综合教程4课后习题答案课文讲解翻译.doc
新标准大学英语综合教程4课后习题答案课文讲解翻译_英语学习_外语学习_教育专区。新标准大学英语综合教程4课文讲解课文翻译及课后习题答案 1-4单元 ...
新标准大学英语综合教程4课后翻译12459单元.doc
新标准大学英语综合教程4课后翻译12459单元 - Unit 1 1. If y
更多相关文章: