当前位置:首页 >> 英语 >>

2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero单元测评

第五单元测评

(时间:120 分钟 满分:150 分)

第Ⅰ卷

第一部分 听力(共两节,满分 30 分)

第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)

听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,

并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小

题。每段对话仅读一遍。

M:Sorry,I have forgotten John’s address.

W:You forgot again! It’s 1343 Street.

1.What’s John’s address?

A.1434 Street.

B.1344 Street.

C.1343 Street.

答案:C

M:I need some stamps and some envelopes as well.

W:Will you step right over to the second window,please?

2.Where is the conversation probably taking place?

A.On a bus.

B.On the steps.

C.In a post office.

答案:C

M:Your skirt is quite beautiful in colour,isn’t it?

W:Yes,I bought it at a sale for half price.It cost me $12.

3.How much should the skirt have cost?

A.$24.

B.$12.

C.$6.

答案:A

M:I hope I can see you at my birthday party.

W:Oh,dear,I’ve almost forgotten.When is it?

M:Well,the day after April Fools’ Day.Easy to remember,isn’t it?

4.When is the man’s birthday?

A.April 1st.

B.April 2nd. C.April 3rd.

答案:B

M:I hear you are going to drive to New York this weekend.

W:Oh,I’ve changed my mind.

M:What?

最新K12资料

W:I think flying will be more comfortable.

5.How will the woman get to New York?

A.By car.

B.By train.

C.By airplane.

答案:C

第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)

听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选

出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒

钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。

M:Excuse me,madam.I’m wondering if you could tell me the place where I can repair my

shoes?

W:There’s one on the Fifth Street.

M:Thank you,but how far is it to that store?

W:Not very far and it is not difficult to find.Just keep walking and after two blocks

you will see a supermarket on your left.The store is next to the supermarket.

M:Oh,thank you very much.

W:You’re welcome.You won’t miss it,young man.

6.What does the man want to do?

A.To have his shoes mended.

B.To buy a pair of new shoes.

C.To do the shopping in a supermarket.

答案:A

7.How far is the supermarket?

A.Two blocks away.

B.Five blocks away.

C.Six blocks away.

答案:A

8.How will the man get to the place?

A.By bus.

B.On foot. C.In his car.

答案:B

听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。 M:What’s the matter,Alice? W:Sorry,Mr Harrison.I missed my train. M:Why did you miss your train? W:Because I left home a little late.

2
最新K12资料

M:Did you get up late or something? W:No.My aunt called me at the last minute. M:Tell her not to call you in the morning. W:I will,Mr Harrison.I’m really sorry for being late. M:If you are late again,I won’t let you pass for this class. 9.What’s the relationship (关系) between the two speakers? A.Secretary and boss. B.Teacher and student. C.Doctor and patient. 答案:B 10.Why was she late? A.Her aunt called her to get up late. B.She missed the bus. C.She got a telephone call. 答案:C 11.What can we know about the teacher? A.He is strict with his students. B.He is cold to his students. C.He gets angry easily. 答案:A 听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题。 M:What seems to be the matter? W:I just can’t sleep well,doctor. M:I see.And how long have you had this problem? W:Oh,for about two weeks now. M:Two weeks.Do you have headaches? W:Sometimes. M:Fever? W:No. M:Are you having any family problems? W:No,not really.We all get along pretty well. M:And how about your work? W:Well,I’ve been working a lot lately—more than 11 hours a day. M:Maybe you should take a vacation and just rest for a few days. W:Well,I can’t right now.We’re in the middle of some important business. M:Yes,I understand,but you really need to slow down.You’re going to kill yourself if you go on like this. 12.Where does the conversation take place?
3
最新K12资料

A.In a company. B.In a factory. C.In a hospital. 答案:C 13.Why can’t the woman sleep well? A.Because she has been working too hard. B.Because she has a family problem. C.Because she has a high fever. 答案:A 14.What does the doctor suggest that the woman should do? A.She should take some medicine. B.She should take holidays. C.She should change a job. 答案:B 听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。 M:What a lot of rubbish and waste! I just wonder how people can deal with these things every day. W:Don’t worry.There are many ways of dealing with them.The other day,I heard that a rubbish plant is being built near our town. M:A rubbish plant?To produce rubbish or to deal with rubbish? W:To deal with rubbish,of course. M:How much rubbish can it deal with every day? W:Maybe 3,000 tons,I am not sure. M:Our town will become cleaner after the plant is built. W:I hope so. 15.Where is the plant (工厂) being built? A.Far away from the town. B.Not far away from the town. C.North of the town. 答案:B 16.What is the plant built for? A.Producing trucks. B.Producing rubbish. C.Dealing with rubbish. 答案:C 17.What can you conclude according to the dialogue? A.How to deal with rubbish is a big problem in their town. B.They hope that another rubbish plant will be set up in their town.
4
最新K12资料

C.The plant can at least deal with 3,000 tons of rubbish every day.

答案:C

听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。

You ask me about my home town,so now I’d like to tell you something about it.I live

in Brighton,which is not a very big town.It has a population of around 300,000.It is

on the coast about 50 miles from London.Of course it isn’t as interesting as London

or Paris.But the air is a lot cleaner and better.There is little population

there.There are a few

factories in Brighton,but not many.It isn’t very easy to find a job there.My father

used to work in a steel plant which shut down a year ago and my father lost his

job.But there are a lot of hotels and language schools in the town.In summer the town

is full of travellers.My father decides to open a small shop to sell gifts.But he is

short of money.He hopes that he can borrow some money from the bank.

18.Where exactly is Brighton?

A.15 miles from London.

B.50 miles from London.

C.50 miles from Paris.

答案:B

19.What’s the population of Brighton?

A.30,000.

B.130,000. C.300,000.

答案:C

20.Why are there a lot of hotels in Brighton?

A.Because there are a lot of workers.

B.Because there are a lot of students.

C.Because there are a lot of travellers.

答案:C

第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分)

第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。

A

Francis Bacon,one of the most important philosophers (哲学家) of England,was born

in London and educated at Cambridge University.When he was only 15,he went to France

to work for the English ambassador (大使).Two years later,he went up to England to

study law.At the age of twenty-three he was chosen to parliament (议会).His ideas

about how scientists should study things in nature help to bring the modern way of

thinking,called the scientific method. One of the Bacon’s best-known books was his Essays.Each essay was a short piece

of writing in which he tried to give a lesson by discussing sides of a subject such

5
最新K12资料

as studying,conversation,friends and healthful living.In many of his books,Bacon

explained how scientists should study things as they really exist in nature and then

try to figure out what caused a particular thing to be as it was.Later,by doing

experiments,the scientist could see that any cause would always have the same

result.This method,which is called inductive reasoning,is used by all the scientists

today,but it was new in Bacon’s time.

21.According to the passage we know that

.

A.Francis Bacon was the most important philosopher of England

B.Francis Bacon had good education

C.Francis Bacon worked for a French ambassador at the age of 15

D.Francis Bacon stayed in France until he was 23

答案:B

解析:推理判断题。根据第一段第一句可知,培根是在剑桥大学接受的教育,从而可知他受过良好的

教育。本题也可用排除法选出正确答案,由文中的“one of the most important

philosophers(哲学家)”可把 A 项排除;由“he went to France to work for the English

ambassador(大使)”可把 C 项排除;由“Two years later,he went up to England to study

law.”可知培根 17 岁就回到了英国学习法律,因此 D 项是错误的。故选 B 项。

22.It can be known that Francis Bacon was famous for

.

A.inventing the scientific method of studying things in nature

B.his books

C.his Essays and his education

D.being a member of parliament

答案:B

解析:细节理解题。由短文第二段的第一句“One of the Bacon’s best-known books was his

Essays.”可知培根因为他的书籍而出名。

23.Which of the following is NOT the subject of Bacon’s essays?

A.Studying.

B.Conversation.

C.Friends and healthful living.

D.London.

答案:D

解析:细节理解题。由第二段的“Each essay was a short piece of writing in which he

tried to give a lesson by discussing sides of a subject such as

studying,conversation,friends and healthful living.”可知,答案为 D 项。

24.The underlined phrase “inductive reasoning” in the last paragraph means



”.

A.to discover general laws from particular facts or examples

B.to reach a conclusion by reasoning from general laws to a particular case

6
最新K12资料

C.to study things as they used to be D.to study things in a particular way 答案:A 解析:词义猜测题。由该词组所在句的上一句“Later,by doing experiments,the scientist could see that any cause would always have the same result.”可推知答案为 A 项。

B

Do you suppose Darwin,one of the greatest scientists of all time,really did

fools’ experiments?Or did he do experiments that were so simple and basic that other

people just thought they were foolish?

Sometimes,people think they already know the answer to a question or the solution

(解决办法) to a problem.Sometimes,they really do know an answer or a solution,but

without thinking they are important.

Charles Darwin didn’t settle for (满足于) just thinking he knew something.And,he

believed all things could be important however simple they seemed to be.

Suppose you drop sheets of paper that are exactly the same size and shape.If you

drop them at the same time in the same place,they will fall in the same way.Now make

one of the sheets of paper into a tight (紧的) little ball and let it drop along with

the other sheet.What happens?You have done an experiment that is so simple that you

might think it couldn’t be worth anything.

But this simple experiment is important.It explains part of our present-day

understanding of physics,ideas that were worked out long ago by Galileo and

Newton.And these understandings set aside some of ancient Greek physics.

Science sometimes stops to look at very simple things and to think very hard

about them.Even the simplest idea,which we might think is foolish,can shake the

foundations of science.

25.The passage tells us that Charles Darwin

.

A.was a great English scientist

B.always liked doing the experiments that others thought difficult

C.thought even the simplest thing was important

D.didn’t get well with others

答案:C

解析:推理判断题。短文并没有说起 Charles Darwin 是哪个国家的科学家,可排除 A 项;由第三段

可知别人认为 Darwin 的许多实验不值得做,可把 B 项排除;文中没有论述 Darwin 与人相处的事情,

可排除 D 项。由第三段中的“he believed all things could be important however simple

they seemed to be.”可推出答案为 C 项。

26.The underlined phrase “set aside” most probably means

.

A.throw away

7
最新K12资料

B.store up

C.put to use

D.realize

答案:A

解析:词义猜测题。由上文可知作者认为做这个简单实验是重要的,它解释了目前人们对于物理方

面的理解。因此这些理解当然是推翻了一些希腊物理学的观点。由此可推知 set aside 与 throw

away 同义。

27.The author of the passage tries to

.

A.convince us that Charles Darwin,Galileo and Newton are the greatest scientists in

the world

B.draw the conclusion that basic sciences are simple things

C.prove that two sheets of paper,with the same size and shape,will fall at the same

speed

D.draw our attention to everyday happenings around us

答案:D

解析:主旨大意题。短文的最后一段点明最简单的事情都可能摇动科学的根基,意在告诉读者要留

意身边的每一件事,哪怕它非常简单。

28.Which one of the following is true?

A.Darwin really did fools’ experiments.

B.According to some people Darwin did foolish experiments.

C.It is believed by all people that things could be important though they seemed to

be simple.

D.Galileo and Newton worked out ancient Greek physics.

答案:B

解析:细节理解题。短文第一段第二句“Or did he do experiments that were so simple and

basic that other people just thought they were foolish?”明确告诉我们有些人认为 Darwin

做了愚蠢的实验。

C It was Christmas,1961.I was teaching in a small town in Ohio where my third graders were eagerly waiting for the great day of giving gifts.Each day the children made something new—strings of popcorn,hand-made trinkets(小饰品) and bells made from wallpaper,which we hung from the ceiling.One girl was just watching.I wondered what would happen to this child,once so happy,now so quiet.I hoped the festivities would please her,but nothing did. We made cards for parents,for sisters and brothers,for grandparents,and for each other.At home the students made fried marbles.So I made each of my students a little bag for carrying their fried marbles home.

8
最新K12资料

The day finally came.We were all excited as we exchanged the presents.But the

girl just sat watching quietly.I had made a special bag for her.I wanted to see her

smile.She opened the bag carefully.I waited,but she turned away.

After school the children left.I was sitting down in a chair to catch my

breath,when she came to me with a small white box in her hands.

“For me?” I asked with a smile.She nodded.I opened the box.There inside,a fried

marble hung from a golden chain.

In a flash I knew—she had make it for her mother,the mother she would never see

again,the mother who had died just three weeks before.

I held out the chain.She took it in both her hands and put it on my neck.I

whispered,“Oh,Maria,it is so beautiful.She would have loved it.” Neither of us

could stop the tears.She ran into my arms.And for that moment I became her mother,for

she had given me the greatest gift of all:herself.

29.What was the author probably?

A.A college student.

B.A middle school student.

C.A kind teacher.

D.A famous writer.

答案:C

解析:细节理解题。由第一段第二句“I was teaching in a small town in Ohio where my

third graders were eagerly waiting for the great day of giving gifts.”可知,作者是一

名教师。

30.What did the author prepare for the students?

A.Strings of popcorn. B.Hand-made trinkets.

C.Some nice bells.

D.Some little bags.

答案:D

解析:细节理解题。由第二段的最后一句“So I made each of my students a little bag for

carrying their fried marbles home.”可知作者为学生准备的是 little bags。

31.“The day” in Paragraph 3 refers to

.

A.New Year’s Day B.Christmas Day

C.Graduation Day D.Mother’s Day

答案:B

解析:推理判断题。由第一段中的“It was Christmas,1961.”可知,此处的 The day 指的是圣诞

节。

32.Why was the girl not as pleased as other children?

A.Because she couldn’t make anything.

B.Because her family was very poor.

C.Because she thought of her mother who had died.

9
最新K12资料

D.Because she didn’t want to give others any gifts. 答案:C 解析:推理判断题。由文章最后两段可知,小女孩送给作者的礼物正是她为自己已死去的妈妈制作 的。由此可推出小女孩之所以不开心,是因为圣诞节的到来让她想起了妈妈。
D
The most important day Helen Keller remembered in all her life was the one on which her teacher,Anne Sullivan,came to her.It was three months before she was seven years old.
On the afternoon of that day,Helen knew that something was happening.She went outside and waited at the door of the house.She could feel the sun on her face and she could touch the leaves of the plants.Then she felt someone walking towards her.She thought it was her mother and she went to her and held her close.This was the teacher who had come to teach all things to her and,above all,to love her.
The next morning,the teacher took her into her room and gave her a doll.When Helen was playing with it,Miss Sullivan slowly spelled the word “d-o-l-l” onto her hand.Helen learnt a lot of words like this.After the teacher had been with her for several weeks,Helen understood that everything had a name.
One day Helen didn’t understand the difference between “mug” and “water”.She became angry and threw the doll on the floor.In her quiet,dark world she didn’t feel sorry for doing it.Then her teacher took her out into the warm sunshine.They walked down to the well where someone was drawing water.Her teacher put her hand under the water and spelled the word “w-a-t-e-r” at the same time in her other hand.Suddenly,Helen felt an understanding.She knew then that “w-a-t-e-r” was the wonderful cool something flowing over her hand.That living word awakened her spirit,gave it light,hope,fun and set it free! 33.How was the girl different from other children? A.She didn’t know how to play games. B.She was angry all the time. C.She couldn’t speak. D.She was deaf and blind. 答案:D
10
最新K12资料

解析:推理判断题。根据文章第二段中一直强调她要靠触觉感受周围的东西,可推断她是一个聋哑

人,故 D 项正确。

34.Helen learnt new words when

.

A.she went to the well

B.Miss Sullivan spelled them on her hand

C.the teacher gave her a doll

D.she knew the difference between two words

答案:B

解析:细节理解题。根据文章第三段中的“Miss Sullivan slowly spelled the word ‘d-o-l-

l’ onto her hand.Helen learnt a lot of words like this.”可知 B 项正确。

35.What can the reader learn from the passage?

A.How to spell different words and understand their meanings.

B.The way to feel sorry for doing something wrong.

C.The idea of how to describe things and make them feel real.

D.When someone is drawing water,we should go to feel it.

答案:C

解析:推理判断题。文章介绍了海伦·凯勒是如何在自己是聋哑的情况下去学习和感知世界的,故

选 C 项。

第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

36 This is a very frightening number.Most of the time,it will not be noticed

until it becomes a large problem.Yet,hopefully,more and more people are learning

about it.Parents as well as friends should pay attention to these things and other

things such as:

Sudden changes in their mood,appetite or weight can be indications of

depression.While these things can also happen to an adolescent,when it is followed by

other conditions,it should be taken note of.

A loss of interest in doing the things that they used to love to do can be

depression.Now,this is not necessarily something from their childhood,but something

within the past few months.

37 For example,divorce or separation of their parents,death,or even just

friendship.Often,teens blame themselves for these conditions.

38 If they do not seem happy any more,there must be something troubling

them.

39 There are many sad stories of young teens harming themselves because they

are suffering from depression and no one took notice.

Finally,to our joy,those teens that do get timely treatment for their depression

can actually recover quickly and completely and get back into doing the things they

11
最新K12资料

used to love to do.Talk to your doctor if you feel that you have been in any of these conditions or you know someone that is. 40
So learn more about teen depression and depression in general and get help now or help a friend in need. A.They can decide what is happening,and get life back on track to you. B.Because of depression and lack of notice,many sad and painful cases happen to young teens. C.A lack of emotion is a sign that something is definitely wrong. D.One thing that must be said about teen depression is that this is a serious condition. E.Sad situations can cause teen depression to appear fast. F.Teen depression makes up one in five children. G.There are many ways to deal with depression. 答案:36~40 FECDA 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选 项。
LeBron James isn’t the first high school basketball player to go straight into the NBA,but he’s probably the best.He has the body,skills and the basketball brain of an All-Star(全明星球员).
This 41 was on show as he scored 41 points to take Cleveland Cavaliers(克里夫 兰骑士队) to a 107-104 42 over the New Jersey Nets (新泽西网队) on March 28.Aged of 19 years and 87 days,James became the 43 player to score 40 or more in the NBA.“It was by far James’ best 44 ,” said Cleveland coach Paul Silas.Known to his friends 45 “the king”,this was the day James earned his crown(王冠).But he was 46 from being a king during a childhood spent in the back streets of Akron,Ohio. 47 many other African-American basketball players,James’ early years were a 48 .His mother Gloria was just 16 when she gave birth to him;he knows nothing about his father.Mother and son battled for everything from food to a place to live. 49 help from his grandmother and neighbours,James would 50 have died when he was young.
This spirit of survival has served him well on court,forcing him to take any 51 he finds.“I 52 losing;I don’t like losing,” said James of his 41-point display.“I 53 the opportunity for us to win and I was 54 to capture it.” At 2.03 metres,he is no Yao Ming but this didn’t 55 him being first choice in 2003 NBA draft.This was 56 to his strength and skill,much of which he learned from high school American football.
12
最新K12资料

Although he has a 57 brain,James has never had to concentrate on 58 .Some

people think this is a mistake and say he should have gone to college to 59 his

mind.But James is one of the lucky few who has found fame and fortune 60 a

diploma(文凭).On the court,he is king.

41.A.action

B.performance

C.activity

D.talent

答案:D

解析:从全文可以得知勒布朗·詹姆斯是打篮球方面的天才,故选 talent。

42.A.beat

B.win

C.defeat

D.equal

答案:B

解析:beat 和 defeat 表示“击败”,不与 over 连用,直接用某人或球队等作宾语;win over 表示

“胜过,战胜”;equal“与……相等,平等”。

43.A.oldest

B.strongest

C.tallest

D.youngest

答案:D

解析:由上文提到的“19 岁 87 天”反推该空强调詹姆斯最年轻。

44.A.performance B.lesson

C.action

D.appearance

答案:A

解析:一场比赛个人得 41 分是他迄今为止最好的表现。

45.A.for

B.as

C.by

D.with

答案:B

解析:be known as...“作为……是有名的”。

46.A.well

B.far

C.deep

D.late

答案:B

解析:由下文介绍的他童年时期不幸的生活反推,那时他还远不是一个球王。

47.A.As

B.Like

C.Likely

D.Alike

答案:B

解析:分析语境可知,该空表示“像……一样”,故应填 Like。

48.A.fight

B.struggle

C.battle

D.war

答案:B

解析:由下文所介绍的他童年不幸的生活可知,詹姆斯的童年生活是一种挣扎。

49.A.Except for B.Except

13
最新K12资料

C.Besides

D.Without

答案:D

解析:从句意可以看出此处指“要是没有……”。

50.A.certainly B.impossible

C.hardly

D.probably

答案:D

解析:没有外祖母和邻居的帮助,詹姆斯也许很小的时候就死了。故选 D 项。

51.A.goal

B.game

C.match

D.chance

答案:D

解析:goal“目标”;game“比赛,游戏”;match“比赛”;chance“机会”。take any chance 表示

“利用任何机会”。

52.A.hate

B.refuse

C.object

D.reject

答案:A

解析:下文的 don’t like 暗示该空应填 hate。

53.A.looked

B.seized

C.went

D.held

答案:B

解析:seize the opportunity“抓住机会”,与语境相符。

54.A.afraid

B.unlucky

C.able

D.certain

答案:C

解析:be afraid to do sth“害怕做某事”;be unlucky to do sth“做某事很不幸”;be able

to do sth“能够做某事”;be certain to do sth“一定做某事”。由句子含义可知,此处 able

为最佳答案。

55.A.keep

B.forbid

C.protect

D.stop

答案:D

解析:stop sb (from) doing sth,“阻止某人做某事”,符合句意。若将 stop 改为 keep,则 from

不可省,故选 D 项。

56.A.according B.referring

C.thanks

D.sticking

答案:C

解析:according to“根据,按照”;refer to“参考,提到”;thanks to“多亏”;stick to“坚

持”。由句意知,此处 thanks 为最佳答案。

57.A.fast

B.quick

C.high

D.top

14
最新K12资料

答案:B

解析:强调“聪明的、反应快的”应用 quick,而不用 fast。

58.A.studying B.resting

C.sleeping

D.eating

答案:A

解析:下文的 college 暗示该空应填 studying。

59.A.advance

B.march

C.increase

D.develop

答案:D

解析:上大学的目的是发展能力,因此该空应填 develop。

60.A.apart from B.but

C.except

D.without

答案:D

解析:詹姆斯成了没有文凭而成名的幸运者。

第Ⅱ卷

第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分)

第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。

导学号 92730049

It is difficult for most parents to teach their children to be 61. (responsibility) for housework,but with one of the following suggestions,you really

can get your children 62.

(help) at home.

If you give your children the impression that they cannot do anything quite

right,then they 63.

(regard) themselves as unfit or unable

persons.64.

the children believe that they can succeed,they will never

become 65.

(total) independent.

My daughter Carla’s fifth-grade teacher made every child in her class

special.When students received 66.

(little) than a perfect test score,she

would point out 67.

they had mastered and declare firmly they could learn

what they had missed.

You can use the same technique when you evaluate 68.

(you) child’s work

at home.Don’t always scold but give lots of praise instead.Talk about what he has

done right,not about what he hasn’t.If a difficult task has been done right by your

child,promise him 69.

Sunday trip or a ball game with Dad.

Learning is a process of trying,failing,trying and succeeding.If you teach your

children not to fear a mistake or failure,they will learn faster and achieve

70.

(successful) at last.

15
最新K12资料

答案:61.responsible 62.to help 63.will regard 64.Unless 65.totally 66.less 67.what 68.your 69.a 70.success 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。
导学号 92730050 After school I went to home for supper.When I got home,I found my mother laying in bed.She was ill.Unluckily,my father was away from home in business.“What shall I do?” I thought to me.Since Mother was ill,I must take well care of her.So I decided to try cooking by myself.I did the cooking with great difficulty but it got burnt at last.I had thought Mother would never like.To my joy,Mother praised me for the meat I have cooked.She said,“It tastes delicious.I’m very pleasing with it.” I knew Mother was encouraging us to do more by myself. 答案:第一句:去掉 to 第二句:laying→lying 第四句:in→on 第五句:me→myself 第六句:well→good 第八句:but→and 第九句:在 like 后加 it 第十句:have→had 或去掉 have 第十一句:pleasing→pleased 第十二句:us→me 第二节 书面表达(满分 25 分) 莫言,中国著名作家,原名管谟业,曾多次获得各种奖项。2012 年 10 月获得了诺贝尔文学奖 (The Nobel Prize in Literature)。请根据下列提示用英语写一篇关于他的约 100 词的简介。可 适当增加细节,以使行文连贯。

1955 年 2 月
2011 年

出生于山东潍坊
作品《蛙(The Frog)》获得茅盾文学奖(The Mao Dun Prize in Literature)

16
最新K12资料

2012 年 获得诺贝尔文学奖,作为一名喜欢写作的人,为他感

10 月

到骄傲

Mo Yan

参考范文: Mo Yan
Mo Yan was born in February 1955 in Weifang,Shandong Province.What you may not know is that his real name is Guan Moye.Mo Yan is his pen name,which means “no speaking”.
In my opinion,Mo Yan,who began writing in 1981,is one of the most famous writers in China.And he won many kinds of prizes.For example,in 2011 his novel The Frog won the Mao Dun Prize in Literature.Much to our delight,he won the Nobel Prize in Literature in October 2012,which is an honor to our Chinese people.
As a person who likes writing stories,I’m proud of him and wish to be as great a writer as him in the future.

17
最新K12资料


相关文章:
2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero....ppt
2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero单元重点小结 新人教版必修1 - 单元重点小结 重点句型 重点语法 交际功能 走近高考 拓展阅读 ...
...Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero单元测评 新人....doc
2019 春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero 单元测评 新人 教版必修 1 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分...
2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero ....doc
2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero Sect - Section Ⅲ Grammar 一、找出含有“介词+which/whom”引导的定语...
高中英语 unit 5 nelson mandela-a modern hero单元同....doc
高中英语 unit 5 nelson mandela-a modern hero单元同步测评 新人教版必修1 - 新人教课标版英语单元同步测评系列 Ⅰ.语法和词汇知识 1(全国高考Ⅰ,22)W...
...2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern he....doc
文库上传2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero - Section Ⅲ Grammar 一、找出含有“介词+which/whom”引导的定语从...
2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero ....doc
2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero Section Ⅰ Warming Up,Pre-reading,Reading_英语_高中教育_教育专区。2016 ...
人教版英语高中必修一Unit 5 Nelson Mandelaa modern....doc
人教版英语高中必修一Unit 5 Nelson Mandelaa modern hero单元测试题_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 Nelson Mandelaa modern hero 单元测试题第二部分: ...
...必修一Unit5Nelson Mandela-a modern hero单元测试....doc
2018年人教版高中英语必修一Unit5Nelson Mandela-a modern hero单元测试卷_英语_高中教育_教育专区。2018年人教版高中英语必修一Unit5Nelson Mandela-a modern hero...
高中英语 unit5 nelson mandela- a modern hero单元测....doc
高中英语 unit5 nelson mandela- a modern hero单元测试 新人教版必修1_英语_高中教育_教育专区。高中英语 unit5 nelson mandela- a modern hero单元测试 新人教...
...Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero 单元测试.doc
人教版高中英语必修一 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero 单元测试_英语_高中教育_教育专区。Book 1 阅读理解 Unit 5 A Sixty-year-old grandmother, Fiona ...
高中英语 unit5 nelson mandela-a modern hero单元同步....doc
高中英语 unit5 nelson mandela-a modern hero单元同步测试人教版必修一_英语_高中教育_教育专区。高中英语 unit5 nelson mandela-a modern hero单元同步测试人教版...
2016人教新课标版英语必修一Unit5 Nelson Mandela a mo....doc
2016人教新课标版英语必修一Unit5 Nelson Mandela a modern hero单元练习(原卷版) - ...
...年高一必修1英语:Unit5 Nelson Mandela a modern he....doc
新人教版2016-2017学年高一必修1英语:Unit5 Nelson Mandela a modern hero单元练习 - 新人教版 2016-2017 学年高一必修 1 英语:Unit5...
2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero ....ppt
2016春高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero Section Ⅰ Warming Up,Pre-reading,Reading _英语_高中教育_教育专区。Unit5NelsonMandela amodernhero ...
Book1 Unit5Nelson Mandela-a modern hero单元测.doc
Book1 Unit5Nelson Mandela-a modern hero单元测_高一英语_英语_高中教育_教育专区。适合单元测试用,语言基础运用较多。 2017 学年第一学期 Book1 unit5 单元...
...Unit5 Nelson Mandela-a modern hero单元测试1 新人....doc
2015年高中英语 Unit5 Nelson Mandela-a modern hero单元测试1 新人教版必修1_英语_高中教育_教育专区。必修一笔试部分: Unit 5Nelson Mandela - a modern ...
...Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero单元质量评估 ....doc
2017-2018学年高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero单元质量评估 新人教版必修1 - 单元质量评估() (时间:100 分钟 满分:120 分...
...年高一必修1英语:Unit5 Nelson Mandela a modern he....doc
新人教版2016-2017学年高一必修1英语:Unit5 Nelson Mandela a modern hero同步练习 - 新人教版 2016-2017 学年高一必修 1 英语:Unit5...
高中英语 Unit 5 Nelson Mandel-a modern hero单元综合....doc
高中英语 Unit 5 Nelson Mandel-a modern hero单元综合测评 新人教版 - 单元综合测评() Ⅰ.阅读理解(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) A ...
...《Unit 5 Nelson Mandela--a modern hero》 单元测....doc
【开学-教材全解】高中英语英语必修一《Unit 5 Nelson Mandela--a modern hero单元测试资料库-阅读表达 - 阅读表达 阅读下面短文并回答问题(请注意题后的词...